İçeriğe geç

Buzlu Turizm Edirne Eskişehir Otobüs Bileti Ne Kadar

Edirne Eskişehir arası otobüsle kaç saat?

Eskişehir-Edirne arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürmektedir? Eskişehir-Edirne arası toplam mesafe 536 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 9 saat sürmektedir.

Eskişehir’e hangi otobüs firmaları gidiyor?

İstanbul-Eskişehir arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Isparta Petrol Turizm, Es Turizm, İstanbul Konfor, Kontur Turizm, Lüks Yalova Seyahat, Lüks Aksel Seyahat, Metro Turizm, Buzlu Turizm, Kale Travel, Sakarya Vib Turizm, İstanbul-Eskişehir arasında sefer düzenlemektedir.

Eskisehir bilet ne kadar?

TarifelerELEKTRONİK ÜCRET TAHSİLAT SİSTEMİBİNİŞ ÜCRETİTam 1 (bir) biniş bedeli (KDV dahil)15,00 TLSanal ESCARD İlk Biniş Ücreti15,00 ₺Sanal ESCARD Transfer1,20 ₺Banka ve Kredi Kartı (temassız özellik / transfer yok)17,00 ₺ .

Buzlu seyahat kaç otobüsü var?

Tüm yatırımlarını kendi öz sermayesiyle gerçekleştirerek yönetim ve kalite sistemi kurmada önemli avantajlar yakalayan Buzlu Turizm, bugün tamamı kendi otobüsleri olmak üzere 40 adet otobüsü hizmetinize sunuyor.

Istanbul’dan Eskişehir’e otobüsle kaç saat sürüyor?

İstanbul-Eskişehir arası otobüs yolculuğu ortalama 5 saat 42 dakika sürmektedir.

Istanbul Edirne arası kaç lira?

Otobüs bileti İstanbul – Edirne arayın. Yaklaşık seyahat mesafeleri km. Yaklaşık seyahat süresi4 saat 37 dakika. Son satış 35 dakika önce. En ucuz seyahat. 370 TLD. Günlük seyahat sayısı. 38 kalkış noktası. 1 hat daha

Eskişehir tam bilet kaç TL?

Yeni tarifeyle tam Eskart 15 TL, indirimli Eskart ise 7 TL oluyor.

Eskişehir’e uçak gidiyor mu?

Eskişehir Anadolu Havalimanı tek terminal binasına sahip olup, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, İstanbul, Adana ve Dalaman’a şehirlerarası uçuşlar ve Brüksel, Lyon ve Nürnberg’e uluslararası uçuşlar sunmaktadır. Her yıl 50.000’den fazla yolcu Eskişehir Anadolu Havalimanı’ndan seyahat etmektedir.

Eskişehir’e hangi uçak firmaları gidiyor?

Eskişehir Anadolu Havalimanı şehir merkezine 6 km uzaklıkta olup, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı toplu taşıma araçları ile şehir merkezine ucuz bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir. Havayolu ulaşımı Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Onur Air, Sun Express, Pegasus ve Bora Jet firmalarından oluşmaktadır.

Eskart kaç TL 2024?

Buna göre, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Günü ile 19 Mayıs 2024 Pazar günü kutlanacak Gençlik ve Spor Bayramı ile birlikte Eskişehir’deki öğrenciler aylık 250 TL ücret ödeyerek bir ay boyunca otobüs ve tramvayları sınırsız kullanabilecek. Öğrenci eskartı sahibi olan herkes “Basın Kartı” adı verilen abonelik uygulamasından faydalanabilecek.

Eskişehir İstanbul hızlı tren kaç TL 2024?

Buna göre, 323 TL olan Ankara-İstanbul hızlı treninin bilet fiyatı 430 TL’ye çıkarıldı. Böylece Ankara – Konya arasındaki bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara – Eskişehir güzergahındaki bilet fiyatı 136 TL’den 225 TL’ye çıkarıldı. Ankara – Yozgat güzergahında ise fiyat 130 TL’den 173 TL’ye çıkarıldı.

Eskişehir gondol turu ne kadar?

Kişi başı ücreti 9 TL’dir. 6 yaş üstü çocuklar için ücret alınmaktadır. İlkbahar ve yaz aylarında her gün gerçekleşen gondol turlarının tur ücreti 45 TL’dir. Gondollar maksimum 4 kişi kapasitelidir.

Buzlu Turizm’in sahibi kim?

Buzlu Turizm, 2009 yılında Eskişehir merkezli olarak kurulmuştur. Ceylan Buzlu liderliğinde faaliyetlerine devam eden şirket, yolcu taşımacılığı sektöründe marka hedefi gütmektedir.

Buzlu Turizm mola veriyor mu?

Buzlu Turizm, seferleri sırasında anlaşmalı olduğu dinlenme alanlarında mola veriyor.

Buzlu Turizm priz var mı?

😊 2+1 koltuklu, 220V prizli ve internet bağlantılı otobüslerimizle konforlu yolculuklar sizi bekliyor. 🖲Online bilet ve rezervasyon için www..tr 0222 217 45 02. . .

Istanbul’dan Edirne’ye arabayla kaç saatte gidilir?

İstanbul-Edirne arası mesafe yaklaşık 238 kilometredir. Özel aracınızla İstanbul’dan Edirne’ye yaklaşık 2,5 saatte ulaşabilirsiniz.

Edirne istanbul arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul ile Edirne arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 3 saat 18 dakika sürüyor. İstanbul ile Edirne arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Edirne Ankara otobüsle kaç saat sürüyor?

Edirne ile Ankara arasındaki toplam mesafe 688 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 10 saat sürmektedir. Edirne ile Ankara arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir? Nilüfer Turizm, Metro Turizm Edirne ile Ankara arasında seferler düzenlemektedir.

Edirne Bursa arası otobüsle kaç saat sürüyor?

Edirne ile Bursa arasındaki toplam mesafe 474 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat 30 dakika sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir